Toegenomen aanbod van cryptomunten

Het internet staat vol met artikelen die lezers misleid om te investeren in onbekende en schimmige cryptomunten. Hierbij komt vaak de bekende belofte van het gouden ei. Als je bereid bent om je inleg te zien verdampen dan kun je die artikelen raadplegen vanzelfsprekend. Wil je voor jezelf minder risico op een verliesmakende belegging, lees dan vooral verder.

Fundamentele waarde van cryptovaluta

Niet elk van deze cryptomunten vertegenwoordigt uiteindelijk een toegevoegde waarde. Als belegger ben je namelijk op zoek naar beleggingsobjecten, in dit geval cryptomunten, die in de toekomst in waarde zijn toegenomen.

Bij Yieldt werkt een fundamenteel analist die dagelijks op zoek is naar veelbelovende cryptovaluta, zodat je als belegger niet hoeft te zoeken en zonder omkijken kan genieten van de behaalde rendementen van de cryptomarkt. Meeprofiteren van de aanwezige kennis en kunde van Yieldt? Ontdek hier hoe je direct kunt genieten van meer rendement met minder risico.

De basis van succes begint met een analyse.

Als je als serieuze belegger het doel hebt om met jouw vermogen voor de langere termijn te beleggen in de cryptomarkt, dan wil je wel zekerheid hebben dat de cryptovaluta die je koopt zijn waarde behoudt en in het gunstigste geval ook in waarde toeneemt. Door het toepassen van een fundamentele analyse kun je al een beter beeld krijgen of een bepaalde cryptomunt waardevol is of niet.

Bij het doen van een fundamentele analyse ga je op zoek naar de achterliggende factoren van een cryptovaluta. Zo onderzoek je welk probleem het desbetreffende project denkt op te lossen, hoe zij dat doen en wie bij betrokken is.

Het is verstandig om zo nu en dan alle onderzochte punten nog eens langs te lopen om zo bij te houden of er in de tussentijd zaken zijn veranderd. Zo is jouw risicoanalyse up-to-date en kun je met een gerust hart slapen.

Veelbelovende crypto

Risicomijdend beleggen in een risicovolle markt

Om risicomijdend te kunnen beleggen in cryptovaluta, is een fundamentele analyse onmisbaar. Het onderzoek dat door de fundamenteel analist van Yieldt gedaan word draagt bij aan de mate van zekerheid dat de cryptovaluta waarin wij beleggen een bodem voor vermogensgroei biedt.

Technische analyse van veelbelovende cryptomunten

Zodra een fundamentele analyse heeft aangetoond dat een cryptomunt het investeren waard is, wil je kijken naar koersgrafieken. Het analyseren van koersgrafieken en historische prijsgegevens heet technische analyse.

Wanneer je technische analyse, afgekort TA, gaat toepassen bekijk je koersgrafieken en tracht je patronen of trends te herkennen. Het toepassen van technische analyse wordt door veel ervaren crypto-traders in de praktijk toegepast bij het (dag)handelen net cryptovaluta.

Waar de historische prijsgegevens je een indicatie geven over steun- en weerstandpunten van de koers, kun je door indicatoren als volume, RSI en MACD een bevestiging zoeken voor deze punten.

Bij het doen van technische analyse maak je aan de hand van historische prijsgegevens een schatting van hoe de koers zich in de toekomst zou kunnen gaan bewegen. Het ontdekken van prijsniveaus, trends en marktcycli geven je een beter beeld van hoe een koersgrafiek is opgebouwd en zich beweegt.

Omdat het technisch analyseren met zoveel verschillende onderdelen rekening houdt, is dit niet een vorm van analyse die je als beginner zomaar kunt toepassen. Een goede trader/handelaar gebruikt technische analyse dan ook niet als enige instrument en meer als richtlijn bij het bepalen van zijn strategie.

Tokenomics voor veelbelovende crypto

Elk cryptoproject kent zijn eigen tokenomics. Dit is een samensmelting van de woorden token en economics. Tokenomics vertellen je als belegger hoe het cryptoproject omgaat met de distributie en het verdelen van hun cryptocurrencies of tokens.

Door de tokenomics onder de loep te nemen is het mogelijk om oneerlijke distributie van tokens vroegtijdig te spotten. Stel dat je na het onderzoeken van de tokenomics vaststelt dat 90% van de beschikbare tokens in de wallet van 1 persoon is, kun je al een risico inschatting maken van de gevolgen bij het ineens verkopen van al deze tokens/munten.

Veel individuele beleggers vergeten de tokenomics in het vooronderzoek mee te nemen. Hierdoor is de kans dat zij geld investeren in een cryptomunt zonder toegevoegde waarde groter dan wanneer zij hun tijd besteed hadden aan hun vooronderzoek. Het onderzoeken van en naar cryptovaluta is een tijdrovend onderdeel, en we snappen best dat je hier niet bepaald op zit te wachten.

 

Het kopen van veelbelovende crypto

Het onderzoeken en analyseren zit erop. Het is tijd om te kopen. Je zou in al je enthousiasme ervoor kunnen kiezen om zonder naar de koersprijzen te kijken tot aankoop over te gaan. Het risico van kopen op een ongunstig moment is zo wel erg groot, terwijl het eenvoudig te voorkomen is.

Door het analyseren van de historische prijsgegevens is het mogelijk om patronen en trends te ontdekken in het koersverloop. Deze patronen en trends kunnen helpen bij het bepalen van een juist instapmoment. Deze vorm van analyse speelt bij de fanatieke handelaren dan ook een belangrijke rol.

Voor je op de koopknop drukt is het goed om nog even stil te staan bij welke exchange je de aanschaf gaat doen. Zo zijn er tal van exchanges die op een veilige en toegankelijke manier cryptovaluta kopen en verkopen mogelijk maakt.

Laat Yieldt voor je beleggen in veelbelovende crypto

We weten hoe pittig het kan zijn om zelf te beleggen in de cryptomarkt, zeker als je voor het eerst actief bent in deze markt. Om in je vrije tijd alle nieuwtjes, ontwikkelingen en koersgrafieken bij te houden, kan wat teveel van het goede zijn.

Je kunt je kostbare tijd gemakkelijk besparen door Yieldt voor je te laten beleggen. Met een team van ervaren crypto-experts die hun sporen verdiend hebben, maken zij weloverwogen keuzes om jouw vermogen op te bouwen.

Zo voorkom je dat je straks in een pump en dump cryptomunt stapt en verlies op je investering maakt.

Stop met het piekeren over een juiste strategie en profiteer van de bewezen succesformule van het crypto beheerd beleggen van Yieldt.