Yieldt handelt consequent aan de hand van fundamentele en technische analyse.

Onze analisten doen uitvoerig onderzoek naar cryptoprojecten en beleggen enkel in cryptovaluta die zowel fundamenteel als technisch bekwaam zijn. We doen niet aan speculeren, maar aan analyseren. We kijken naar de intrinsieke waarde die de cryptoprojecten bieden en maken datagedreven keuzes.

Onze analisten houden 24/7 de markt in de gaten.

Bij Yieldt beleggen we actief in de cryptomarkt. Hierdoor kunnen we efficiënt inspelen op de volatiliteit van de cryptomarkt. We volgen continue macro-economische ontwikkelingen en werken met innovatieve en efficiënte algoritmes. Hierdoor kunnen we altijd inspelen op ontwikkelingen, kansen benutten en risico’s beperken. Met deze doeltreffende en risicomijdende strategie beschermen we jouw vermogen en floreren we op de lange termijn.

hoe werkt yieldt

Selectief en divers portfoliomanagement.

We zijn zeer selectief in de cryptovaluta die zich in ons portfolio bevinden. Ons portfolio bestaat dan ook enkel uit cryptoprojecten die fundamenteel sterk zijn bevonden en klaar zijn voor de toekomst. We spreiden jouw vermogen onder verschillende facetten van de cryptomarkt en minimaliseren risico.

Yieldt hanteert een beleggingsstrategie voor de middel- tot lange termijn.

Yieldt heeft een middel- tot langetermijnvisie. Wij optimaliseren allocaties bij opwaarts en neerwaarts marktmomentum en handelen met het marktsentiment mee. Wij kijken rationeel naar de cryptomarkt en lopen geen onverantwoord risico.

hoe werkt crypto beheerd beleggen

Veilig en vertrouwd.

Yieldt werkt samen met ’s werelds betrouwbaarste exchanges, Bitvavo en Kraken. Deze partijen zijn uitgekozen op haar veiligheid en betrouwbaarheid.

Bitvavo en Kraken hanteren een alomvattende aanpak om je crypto investeringen te beschermen. Zo wordt de meerderheid van alle cryptovaluta los van het internet, op veilige locaties in bankkluizen bewaard. Daarnaast bieden ze financiële stabiliteit, met volledige reserves, gezonde bankrelaties en de hoogste normen van wettelijke naleving.

Handig om te weten.

Wij beleggen naast Bitcoin en Ethereum, ook in vele andere fundamenteel bekwame cryptovaluta.

Bij verhoogd risico kunnen wij tijdelijk volledig uit positie gaan. Aan de zijlijn staan en geduldig wachten op de juiste kansen hoort er af en toe ook bij.

We geloven in de waardetoevoeging van de cryptomarkt en hebben daarom het vizier op de lange termijn staan.

Veelgestelde vragen.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt.

Met het vizier op de lange termijn beleggen wij naast Bitcoin en Ethereum ook in vele andere kansrijke cryptovaluta. Hierbij kunnen we flexibel schuiven met verdelingen, als ook bij verhoogd risico tijdelijk volledig uit positie gaan. Aan de zijlijn staan en geduldig wachten op de juiste kansen hoort er af en toe ook bij.

Starten is al vanaf € 1.000,- mogelijk.

Ondanks dat voor de activiteiten van Yieldt geen registratieplicht geldt, hebben wij in 2022 een DNB-registratie binnen kunnen halen als aanbieder van cryptodiensten. Je kunt onze registratie vinden op https://www.dnb.nl/openbaar-register/registerdetailpagina/?registerCode=WWFTAC&relationNumber=R185840! Omdat crypto door de AFM niet wordt gezien als financieel product én omdat Yieldt niet werkt middels een fondsstructuur valt Yieldt niet onder een registratie- of vergunningsplicht bij de AFM.