Vragen die je vooraf stelt

De cryptomarkt wint snel aan populariteit onder de Nederlandse belegger. Toch heeft niet iedereen de tijd of kennis die nodig is om succesvol te handelen in deze markt.

Het actieve vermogensbeheer van Yieldt is met haar risicomijdende strategie een bewezen succesformule gebleken. Dankzij het crypto beheerd beleggen van Yieldt kun jij als belegger zonder tijdsinvestering mee profiteren van de kansen die de cryptomarkt biedt.

Yieldt heeft in het jaar 2021 een rendement gerealiseerd van 188% (1-jan tot 31-dec).

Wil je weten hoe ons rendement per maand is opgebouwd en/of het meest actuele rendement zien? Klik hier voor ons rendementsoverzicht.

Elke maand ontvang je als belegger bij Yieldt een factuur. Deze kan bestaan uit vier type kosten. Onze kosten zijn exclusief BTW.

 • Stortingskosten van 1% (Per storting);
 • Servicekosten van 0.25% over de waarde van jouw portfolio;
 • Winstvergoeding van 10% (Mits in gegeven maand je opgebouwde hoogtepunt is overtroffen);
 • Uitstapkosten van 1% (Alleen bij het meermaals uitstappen in gegeven maand wordt er een vergoeding berekend over het totaal aan op te nemen tegoed).
 • De minimale inleg bedraagt €1.000,-

  Fundamentele analyse en risicomijdend handelen vormen de basis van onze strategie. Door cryptovaluta te onderwerpen aan een grondige analyse, onderzoeken we vooraf of een cryptomunt een slim beleggingsobject kan zijn. Door alleen in serieuze cryptovaluta te investeren, verlagen we het langetermijnrisico.

  Ten tweede vormt het vermijden van risico een belangrijke rol in het succes van onze strategie. Door geen onverantwoorde risico's te nemen met bijvoorbeeld hefboomproducten, beleggen wij met het oog op een stabiel rendement op de (middel)lange termijn.

  Omdat we gebruikmaken van een crypto-exchange (Bitvavo en/of Kraken) staat jouw geld niet op de balans bij Yieldt. De exchanges staan onder nauwlettend toezicht van de toezichthouders in Nederland (DNB) en in de Verenigde Staten (SEC). Door onze strenge selectie op cryptomunten hebben wij voorkomen dat de gelden zijn geraakt door de faillissementen van cryptopartijen zoals FTX, Celsius, Luna en UST.

  Lees hier onze reviews over Bitvavo en Kraken.

  De crypto-exchanges die ondersteund worden, zijn door een security-audit door de crypto-experts van Yieldt veilig bevonden. Beide exchanges beveiligen hun platform op verscheidene manieren tegen ongewenste indringers. Deze partijen zijn bewust uitgekozen. Door onze strenge selectie op cryptomunten hebben wij voorkomen dat de gelden zijn geraakt door de faillissementen van cryptopartijen zoals FTX, Celsius, Luna en UST.

  Wil je meer weten over de veiligheid van Bitvavo of Kraken? Klik hier voor Bitvavo of hier voor Kraken.

  Wij handelen niet met risicovolle producten als hefbomen of derivaten. We gaan risicomijdend aan de slag om je vermogen op duurzame en verantwoorde manier te doen groeien. Hoewel het investeren in crypto op korte termijn gevoelig is voor fluctuaties en volatiliteit, heeft de langetermijnbelegger bij Yieldt een geschikte vermogensbeheerder aan zijn zij.

  Kraken en Bitvavo zijn crypto-exchanges. Op deze handelsbeurzen worden cryptovaluta verhandeld en veilig opgeslagen. Om voor je te kunnen beleggen maken wij gebruik van deze beurzen. Uiteraard zijn beide beurzen grondig onderzocht op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

  Lees hier onze reviews over Bitvavo en Kraken.

  De API-koppeling tussen jouw account en onze systemen zorgt ervoor dat onze crypto-experts voor je kunnen handelen. Na het tot stand brengen van deze verbinding en het storten van de minimale inleg (€ 5.000,-) kun jij achterover leunen terwijl wij voor jouw vermogensgroei aan de slag gaan.

  Met de beveiligde API-verbinding kan Yieldt alleen maar handelen op jouw account. Yieldt heeft geen toegang tot het opnemen van vermogen. Zo blijft jouw geld altijd van jou.

  Ook inwoners buiten Nederland zijn van harte welkom. Klik op Bitvavo en Kraken om de ondersteunende landen te bekijken.

  Mocht je toch twijfelen, stuur ons dan een e-mail naar [email protected]. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

  Zodra we jouw storting in goede orde hebben ontvangen, gaan onze crypto-experts voor je aan de slag. Toch betekent dit niet altijd dat jouw storting direct in cryptovaluta word omgezet. Soms wachten we liever op een beter instapmoment.

  Wij zijn ervan overtuigd dat time in de markt voor jou belangrijker is, dan timing de markt. Daarom is ieder moment een goed moment om te starten. Yieldt ontzorgt door voor jou te bepalen wanneer je vermogen het beste aangesproken kan worden voor de aankoop van cryptomunten. Jij hoeft de markt dus niet te timen.

  Helaas bestaat er niet zoiets als een gegarandeerd rendement. De enige garantie die wij geven is dat wij jouw vermogen met onze bewezen succesformule risicomijdend beleggen. Het is ons doel om jouw vermogen te doen groeien op (middel)lange termijn.

  Voor het openen van een account bij Yieldt geldt de volgende leeftijdscriteria: 18+.

  Vragen over registratie

  Nadat je de online registratie doorlopen hebt, en de bevestiging er is van jouw initiele storting, checken wij handmatig of de ingevulde gegevens kloppen. Zodra al deze gegevens blijken te kloppen sturen wij je een uitnodiging voor jouw persoonlijke Yieldt dashboard.

  Een API (Application Programming Interface) is een digitale sleutel die twee systemen aan elkaar verbindt en data doorgeeft. In onze situatie koppelt de API-key jouw account op Bitvavo of Kraken met de systemen van Yieldt. Deze API-sleutels bieden alleen de mogelijkheid tot het doen van aankopen en verkopen. De API-sleutels geven geen toegang tot het opnemen van jouw vermogen.

  Bekijk hier onze helpgidsen voor Bitvavo en Kraken.

  Voor het valideren van transacties zijn cryptomunten afhankelijk van partijen die hiervoor het nodige denkwerk willen verrichten. Staken is een methode om partijen voor deze bijdrage te belonen. Bij proof-of-stake munten draag ook jij, door het in bezit hebben van deze munten, bij aan het valideren van transacties.

  Wat betekent het inschakelen van staken bij Bitvavo voor jouw vermogen? Bitvavo biedt met de “staking opbrengsten” optie een ander soort staken aan. Bij deze methode ruilt Bitvavo jouw munten tijdelijk in voor proof-of-stake munten en speculeert hierbij op hoge beloningen, welk dan weer met je gedeeld kunnen worden. Het nadeel van deze methode is dat je het juridische recht over jouw munten overhevelt aan Bitvavo. Bij een eventueel verlieslatende speculatie van Bitvavo verlies je dus jouw munten.

  Vanuit risicomijdend oogpunt adviseren wij je ten strengste af te zien van het gebruik van de staking optie van Bitvavo.

  Kraken en Bitvavo zijn crypto-exchanges. Op deze handelsbeurzen worden cryptovaluta verhandeld en veilig opgeslagen. Om voor je te kunnen beleggen maken wij gebruik van deze beurzen. Uiteraard zijn beide beurzen grondig onderzocht op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

  Lees hier onze reviews over Bitvavo en Kraken.

  Yieldt accepteert stortingen in verschillende valuta en/of cryptomunten. Je kunt in elke valuta storten, zolang deze geaccepteerd worden door Bitvavo en Kraken.

  Vragen van huidige klanten

  Je kunt via jouw crypto-exchange naar keuze, Bitvavo of Kraken, gemakkelijk tegoed storten. Bij een succesvolle storting ontvangen wij automatisch melding van het totaal aan bijgestort vermogen.

  Bekijk hier onze helpgidsen voor het storten van geld bij Bitvavo en Kraken.

  Het kan voorkomen dat de zojuist gestorte tegoeden niet direct zichtbaar zijn in het Yieldt dashboard. Dit heeft als reden dat het Yieldt dashboard periodiek gegevens uitwisselt met de crypto-exchange. Mocht binnen 24 uur het gestorte tegoed nog steeds niet zichtbaar zijn, dan vragen we je graag contact met ons op te nemen op [email protected].

  Vanuit risicomijdend oogpunt kunnen onze crypto-experts ervoor kiezen om je vermogen nog niet direct aan te spreken voor de aankoop van cryptomunten. Aan de zijlijn staan en geduldig wachten op de juiste kansen hoort er af en toe ook bij.

  Helaas is het niet mogelijk om gelijktijdig op de beleggingsrekening, beheerd door Yieldt, ook zelfstandig te handelen. Dit kan namelijk van grote invloed zijn op het succes van onze risicomijdende beleggingsstrategie.

  Je kunt te allen tijde geld bijstorten. Yieldt ontzorgt door voor jou te bepalen wanneer je vermogen het beste aangesproken kan worden voor de aankoop van cryptomunten. Jij hoeft de markt dus niet te timen.

  Wanneer je geld wilt opnemen, vragen wij je om ons per mail naar [email protected] hiervan op de hoogte te brengen. Zo kunnen wij binnen jouw portefeuille het bedrag klaarzetten, zonder dat dit verdere gevolgen kent voor onze handelsstrategie.

  Een nieuw wachtwoord voor het Yieldt dashboard vraag je gemakkelijk hier aan.

  Stuur onze klantenservice een e-mail op [email protected] en we wijzigen je e-mailadres met gemak.

  Yieldt beschikt niet over een mobiele applicatie. Dit komt doordat ons dashboard al functioneert als een app, maar dan in jouw favoriete internetbrowser. Binnen je internetbrowser kun je ervoor kiezen om ons dashboard aan het startscherm van je mobiele telefoon vast te maken. Zo heb je ons dashboard altijd makkelijk bij de hand.

  In jouw persoonlijke dashboard kun je op ieder moment van de dag de actuele stand van je beleggingen inzien.

  Klik hier om direct naar je dashboard te gaan.

  Jammer om te zien dat je overweegt te stoppen. Om de dienstverlening te beëindigen ontvangen wij graag per mail naar [email protected] een berichtgeving hiervan. We ontvangen tevens graag je feedback om onze dienstverlening in de toekomst verder te kunnen verbeteren. Bij het stopzetten van de dienstverlening deactiveren wij de API-verbinding.

  Er zijn geen kosten verbonden aan het beëindigen van de dienstverlening. Na sluiting van je account ontvang je binnen enkele dagen een eindfactuur met toelichting. Hierna is alles geregeld

  Vragen over facturatie

  Dat kan op verschillende manieren:

 • Via de Bunq link die is bijgevoegd aan iedere factuur;
 • Je kan het bedrag ook overmaken via je persoonlijke internetbankieromgeving. Je kan het bedrag overmaken naar IBAN NL 44 BUNQ 2040 8492 03 t.n.v. Yieldt. Vergeet hierbij niet je factuurnummer te vernoemen in de omschrijving.
 • Het high-water mark kun je zien als een startwaarde om eerlijk en transparant een prestatievergoeding te mogen factureren aan onze klanten. Dit gebeurt op basis van het high-water mark principe. Dit houdt in dat je enkel een winstvergoeding betaalt indien de winst daadwerkelijk gezorgd heeft voor een groei in het totaal aan vermogen ten opzichte van het hoogst behaalde saldo.

  Helaas is het nóg niet mogelijk de factuur met automatische incasso te betalen. Wel werken we hard aan een oplossing waarmee we dit in de toekomst hopen aan te kunnen bieden.

  Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de factuur met cryptovaluta te voldoen.

  Vragen over Yieldt

  Yieldt is in 2019 opgericht en sinds december 2019 actief voor haar eerste klanten.

  Op onze over ons pagina kun je kennismaken met onze collega's. Yieldt is een snelgroeiende organisatie en altijd op zoek naar nieuwe collega's die het team kunnen versterken. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de missie van Yieldt? We nodigen je graag uit om ons te overtuigen van je kwaliteiten. Stuur ons een email naar [email protected].

  Yieldt kent een divers klantenbestand van klein- tot grote beleggers en is met meer dan 1000 actieve klanten onderweg om de grootste Nederlandse vermogensbeheerder gespecialiseerd in de cryptomarkt te worden.