Voor de snelle lezer
  • Investeren in de cryptomarkt kan soms best lastig zijn
  • Er is veel aanbod, wat het kiezen lastig maakt
  • Fear, Uncertainty and Doubt gevoelens zorgen bij veel beleggers voor vemogensverlies
  • Zorg ervoor dat je niet s'nachts je bed uit hoeft

Het psychologische spel in de cryptomarkt

In de afgelopen weken hebben we opnieuw kunnen ervaren hoe grillig de koersschommelingen van de cryptomarkt kunnen zijn. Als gevolg van externe factoren en enkele tweets van Elon Musk, CEO van Tesla, daalden vele cryptovaluta met meer dan 60%.

Het grillig koersverloop van de cryptomarkt is voor veel beginnende investeerders en beleggers een doorn in het oog. Vaak worden deze beleggers geconfronteerd met FUD. Een Engelse term die staat voor: Fear, Uncertainty and Doubt. Vrij vertaald naar het Nederlands wordt dat: angst, onzekerheid en twijfel.

Bij de wisselvalligheid die het koersverloop kan kennen zijn individuele beleggers bang om winsten te zien verdampen, wordt men onzeker over de nabije toekomst en twijfelt over de gekozen aanpak. Waar FUD ontstaat, zien we dat beleggers ondoordachte beslissingen gaan nemen en zo ten prooi vallen aan de ervaren belegger.

Waarom de klanten van Yieldt geen gevoelens van FUD hoeven te kennen

Doordat de crypto-experts van Yieldt dag-en-nacht in de weer zijn om de cryptomarkt in de gaten te houden, kunnen onze klanten genieten van een goede nachtrust. Als klant bij Yieldt kun je er namelijk op vertrouwen dat we de markt nauwlettend in de gaten houden en vanuit risicomijdend oogpunt tijdig in- of uitstappen.

Zo realiseren we niet alleen vandaag, maar ook morgen rendement voor jouw vermogen.