Voor de snelle vakantieganger
  • Ga je niet op vakantie? Investeer het vakantiegeld dan
  • Vroeger kreeg de burger nog een beloning voor zijn spaargeld
  • Investeren in de cryptomarkt kan riskant zijn
  • Bij Yieldt houden wij niet van risico's, en handelen wij risiscomijdend

Hoe de Nederlander in het coronajaar 2020 zijn spaarrekening zag groeien

In het afgelopen jaar hebben Nederlandse huishoudens samen een bedrag van 77 miljard euro gespaard, zo blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Wat opvalt is dat in tegenstelling tot eerdere jaren, er in 2020 fors meer geld op bank- en spaarrekeningen geparkeerd is.

Wat wordt de plaats van bestemming voor jouw vakantiegeld?

Waarom de klanten van Yieldt geen gevoelens van FUD hoeven te kennen

Doordat de crypto-experts van Yieldt dag-en-nacht in de weer zijn om de cryptomarkt in de gaten te houden, kunnen onze klanten genieten van een goede nachtrust. Als klant bij Yieldt kun je er namelijk op vertrouwen dat we de markt nauwlettend in de gaten houden en vanuit risicomijdend oogpunt tijdig in- of uitstappen.

Zo realiseren we niet alleen vandaag, maar ook morgen rendement voor jouw vermogen.

Vroeger kreeg de burger nog een beloning voor zijn spaargeld

Wat vroeger ondenkbaar werd geacht, is voor de Nederlandse spaarder nu realiteit. De negatieve spaarrente heeft ook in ons land zijn intrede gemaakt. Daarom is het dus belangrijk om je af te vragen ‘hoe bescherm ik mijn vermogen tegen deze waardevermindering?’.

Bij Yieldt vinden we dat iedereen de kans verdiend om hun geld voor hen te laten werken. Het mag toch niet zo zijn dat het geld wat je vandaag verdient, over een jaar minder waard is? Je hebt er tenslotte niet minder hard voor gewerkt. Daarom bieden wij veilig, eerlijk en met lage kosten beheerd beleggen aan in de cryptomarkt. Hiermee kun je laagdrempelig mee profiteren van de kansen die Bitcoin, Ethereum en andere cryptovaluta bieden.

Beleggen in de cryptomarkt, is dat niet ontzettend gevaarlijk?

De cryptomarkt is 24 uur per dag, zeven dagen per week open om in te handelen. Dit maakt het in tegenstelling tot de traditionele beurshandel een tijdrovende aangelegenheid. Daarbij komt ook nog eens dat het aanbod in cryptomunten vele malen groter is dan het aantal aandelen op de beursvloer.

Wanneer je als nieuwe belegger in crypto een voor jouw onbekende markt stapt, dan draagt dat vanzelfsprekend risico met zich mee. Hoe fijn is het om te kunnen vertrouwen op een team van crypto-experts met jarenlange ervaring.

Waarom zou je het zelf doen, als een ander het beter kan?

De cryptomarkt doet ons weleens denken aan de zoektocht naar een parkeerplaats op een drukke luchthaven. De hectiek die gepaard gaat wanneer duizenden auto’s tegelijk een parkeerplaats zoeken, is vergelijkbaar met de hectiek die nieuwe crypto-bezitters ervaren wanneer zij zelfstandig cryptomunten verhandelen.

Je kunt Yieldt vergelijken met een valet-parking service. De auto blijft altijd van jou, maar je wordt volledig ontzorgt en daardoor kun jij je bezighouden met de dingen die je leuk vindt om te doen. En heb je de auto weer nodig, dan zorgen we dat deze direct ter beschikking staat.

Yieldt kijkt met een traditionele visie naar de nieuwe en opkomende cryptomarkt. Met een risicomijdende strategie behalen wij voor onze klanten mooie resultaten. Zo hebben we 2020 afgesloten met een rendement van 167% en haalden we voor 2021 een rendement van 188%.